Over Ons

Chiropractie werkt eenvoudig.

Het is een natuurlijke benadering van je algehele welzijn en gezondheid. Het gaat om het verbeteren van de verbinding tussen hersenen en lichaam via het zenuwstelsel! Het zenuwstelsel is de sleutel tot het algeheel functioneren van het menselijk lichaam.

Dit is de reden waarom chiropractors zich richten op de hersenen en het zenuwstelsel. Wij zoeken naar zenuwblokkades in je wervelkolom en kijken hoe deze je zenuwstelsel kunnen verstoren. Als Chiropractor heffen wij de zenuwblokkades op en laten je lichaam optimaal functioneren.

Bij Family Chiropractic richten wij ons op het functionele en het neurologische gebied.

Chiropractie werd oorspronkelijk opgericht door DD. Palmer die een man genaamd Harvey Lillard behandelde.
Wat er vervolgens gebeurde veranderde de loop van Harvey’s leven – Hij was doof, maar na enkele aanpassingen had hij plotseling zijn gehoor terug.
Op dat moment dacht DD Palmer dat hij een remedie voor het gehoor had gevonden. Dat was niet het geval, maar hij bleef meer mensen behandelen. Interessant genoeg begon hij te merken dat zodra de zenuwblokkades waren verwijderd, er andere positieve veranderingen plaatsvonden.

Er is een groot verschil tussen het behandelen van de gevolgen of het aanpakken van de oorzaak.

DD-Palmer

Over de Chiropractor

 • Ontmoet de Chiropractor bij Family Chiropractic
 • Dr. Charlotte Kate Hildreth
 • Hallo!
 • Ik kom oorspronkelijk uit Dunedin, Nieuw Zeeland
 • Ik heb in het zuiden en noorden van Nieuw-Zeeland gewoond. Daarna heb ik een jaar in Spanje gewoond, op een boot in de Middellandse Zee. Nu woon ik in Nederland, wat ik mijn thuis ben gaan noemen.
 • Ik houd van reizen en ontdekken; ik heb een enorme passie voor kunst; je kunt me regelmatig met mijn hoofd in een boek vinden. Duiken is ook een hobby en soms beoefen ik Yoga.
 • Ik kom uit een familie van chiropractoren! Één van mijn familieleden zat zelfs op het eerste chiropractische college toen BJ Palmer er studeerde (zoon van de oprichter).
 • Mijn chiropractische avontuur begon al aan het begin van mijn leven. Mijn moeder werd tijdens haar hele zwangerschap gecontroleerd. Toen ik werd geboren werd ik al na 5 dagen gecontroleerd en behandeld! Wat een begin van het leven! Voor zover ik mij kan herinneren gingen wij als gezin naar de chiropractor; het was een levensstijl! Toen ik 15 jaar oud was, besloot ik dat ik chiropractor zou worden. Ik studeerde af aan het Nieuw Zeelandse Chiropractisch College.
 • Gedurende mijn jaren als chiropractor heb ik het geluk gehad te mogen behandelen in Nieuw-Zeeland, Rarotonga en in Nederland.
 • Ik ben gespecialiseerd in baby’s, kinderen en zwangerschapschiropractie.
 • Ik heb veel levens zien veranderen – van gezinnen die eindelijk zwanger konden worden – mensen die naar de praktijk werden gedragen en vervolgens het kantoor weer uit konden lopen – gewerkt met mensen met angst en depressie die na de behandeling het gevoel hadden dat hun hele wereld 360 graden veranderde – baby’s die constant huilden door onder andere – spijsverteringsveranderingen en die opbloeide tot gelukkige, gezonde, kleintjes – tot zelfs een zwangere vrouw die weeën kreeg op de chiropractische tafel… de verhalen zijn eindeloos.
 • Ik wil je graag een warm welkom heten in de praktijk. En ik wil graag zo goed mogelijk voor jou en je gezin zorgen. Ik kijk ernaar uit om je in staat te stellen jouw gezondheid te verbeteren, je jezelf te laten voelen en laten zien wat chiropractie voor jouw leven kan betekenen.

Maak kennis met Family Chiropractic

We zoeken naar gebieden in uw wervelkolom met neurologische blokkades- deze gebieden staan ​​bekend als zenuwblokkades.